La decoració de la casa



L’escala d’accés i les baranes de les golfes són de fusta pintades de negre brillant. La llana de catifa, que cobreix totes les plantes, és de color gris fosc amb reflexos blavosos. Sobre aquesta base, fosc, el mobles es juguen en el fort contrast de color: pea green per les catifes (que en realitat són rectangles de catifa des del perímetre tall), vermell lacat a la bedcover, alegre socràtic madràs per la sofàs, coixins, multicolors. L’accés a la el loft ha estat més fàcil amb la instal·lació d’una veritable escala de fusta, compost per dues rampes disposades de manera simètrica: porta a la»dormitori»i una de les dues a peu-en-el vestuari i l’altre a la segona cabina. El loft, té vistes a la sala d’estar per sota, que ha mantingut la doble alçada original. A sota de la planta entresolat s’han obtingut un bany i una petita cuina de la zona: aquesta zona les mesures m, d’alçada, mentre que la zona d’altell és alta m, en l’alta punts i aproximadament cm a les inferiors (és a dir, en correspondència de les grans bigues que creuen el sostre de la enteixinats de sostre). Aquesta llosa està recobert per a la part de baix de la llistons de fusta, pintada de blanc i a la part superior, per a un cabal de morter sobre la qual descansa directament sobre la catifa. Les dues bigues van ser reforçat amb acer bigues en el doble de»T». Un dels dos està pintada de blanc i, de l’altra, cobert de guix, refinat motllures, que es converteixen en una mena de l’arc. Ell té vint-i-cinc anys, i l’any va entrar a la facultat d’Arquitectura de la Universitat La Sapienza de Roma, on el seu títol (en la decoració d’interiors i arquitectura interior) està prevista per al mes d’abril d’aquest any. Des de fa tres anys col·labora amb un important estudi de disseny romana, de la qual és responsable el sector del moble. Al centre de Roma, a la intervenció d’un jove dissenyador, ha transformat un anodí estudi en un bonic i original pis de metres quadrats. Com. Mitjançant la creació d’un loft per la zona de descans, que dóna a la sala d’estar per sota, com un balcó a la plaça. Diferents àrees funcionals de tenir clars els límits, però estan oberts a un altre i no interrompre l’espai. D’aquesta manera es conserven, la funcionalitat i l’habitabilitat, i, malgrat que hi ha una sola finestra, l’ambient general és res, però tapat.

França, per a aquells que busquen llocs i coses de la tradició, continua sent un lloc ple d’ recursos. A la casa de camp de la Anjou proposta en aquestes pàgines, vostè pot quedar-se i dinar amb els propietaris i apreciar les obres originals en terracota per un artesà de la zona. És a partir del segle Xviii, quan va néixer, que aquest mòbil, amb discreció i la constància, ha superat les tendències, estils i gustos diferents, sense haver de caure en l’oblit a causa de la seva funcionalitat (també s’inscriu en espais molt reduïts), la seva capacitat de completar i decorar racons o parets que són d’una altra manera activa, i per la seva extrema versatilitat en l’aspecte tradicional o minimalista, capritxosa disseny. Aquest apartament està situat a la Sasso Barisano, un dels dos barris construïts a la toba que fan Matera, una ciutat única en el món, i ocupa la primera planta, i una habitació-estudi en la part superior d’una casa delpalazziata», ennobled que és, amb decoracions de gran valor. I, amb gran intuïció, l’arquitecte Mattia Antonio Acito ha optat per una reestructuració majoritàriament conservador. Les plantes aquí següent mostra la distribució dels espais abans i després de la reestructuració duta a terme per l’arquitecte Maurizio hotel lazzari. Originalment l’apartament (a uns metres quadrats) va ser composta per un llarg passadís a la»L»que disimpegnava entorns amb gran malbaratament d’espai. A part de l’única càrrega mur, tots els altres han estat enderrocats. La nova disposició, que recupera una gran part de la plaça, escenes de l’antic ajuntament, inclou una gran sala d’estar, una cuina, però amb un esmorzar racó, dues habitacions, dos banys, rentador, walk-in closet. La part inferior de la paret, que separa aquest entorn des de la cuina, és una mena de cinquè es dibuixa a partir de les cinc antiga de fusta columnes i una finestra decorada en bronze. Tot el material necessari per a aquesta peculiar construcció, incloent-hi bigues i motllures de les arcades, que prové de l’Índia i ha estat comprat per Co. si. bro